O Zot çfarë tm.erri/ Nëna shqiptare mb.yti foshnjën dhe e hodhi në kosh, gjykata greke jep vendimin sho.kues

Një ngjarje e rë.ndë ndodhi në Greqi, ku një shqiptare mb.yti dhe më pas hodhi në kosh foshnjën e saj. Bëhet me dije se për 19-vjeçaren është dhënë dënimi me 5 vite bu.rg, mirëpo  më pas u vendos që të lirohet me kusht.

Kjo, pasi gjykata theksoi moshën e re të saj në momentin e kryerjes së kri.mit të rëndë. Gjithashtu edhe nëna shqiptare e 19-vjeçares u dënua me 12 muaj bu.rg për pjesën e saj në vra.sjen e foshnjes por u lirua gjithashtu me kusht.

Vajza shqiptare lindi foshnjen në tualetin e shtëpisë dhe e mb.yti me kordonin e kërthizës, më pas ia dha nënës së saj për ta hedhur në kosh. Ato kanë deklaruar para autoriteteve se ky ishte një fëmijë i padëshiruar, ndaj dhe i kanë marrë jetën.