O Zot çfarë tra.gjedie/ A.ksidentohet autobusi i të rinjve, 6 futbollistë të vd.ek.ur dhe shumë të pla.gosurNjë tra.gjedi e vërtetë ka rezultuar  një aksident shumë i rëndë që ka ndodhur sot në Ganë.Një autobus plot me të rinj ka përfunduar në lumë, ndërsa si pasojë deri më tani janë konfirmuar 6 futbollistë të rinj të vd.ek.ur.Ky lajm ka trishtuar gjithë botën e futbollit, ndërsa mediet ganeze thonë se futbollistët shiheshin si talente të së ardhmes.