O Zot mbaj dorën! Vajza 2-vjeçare i merr jetë nënës në mënyrë trag.jike, kur shkoi burri e gjeti pa frymë

Kjo është një nga ato historitë, në të cilat zor se nuk prekesh e i mban lotët…

Yulia Sharko, vetem 21 vjeç ndërroi jetë në mënyre trag.jike pasi i mbeti qafa në një dritare që po mbyllej automatikisht. Ajo ishte duke u munduar ta nxirrte vajzën e saj dyvjeçare nga dritarja gjysmë e hapur e makinës, por në atë moment fëmija bëri një lëvizje të rrezikshme duek shtypur butonin e mblylljes duke i marrë frymën të ëmës që e kishte qafën brenda.

Ishte bashkëshorti, Artur i cili e gjeti 21-vjeçaren pa shenja jete pas incidentit të frik.shëm.

Ai e theu dritaren për ta liruar dhe e nxori Yulia-n nga makina. Më pas Arturi mori në telefon ambulancën dhe e reja u transportua me urgjencë për në spital.

Yulia, nga Žabinka, ndërroi jetë 8 ditë pas incidentit tragjik si pasojë e dëmeve të mëdha që kishte marrë në tru nga mungesa e oksigjenit..