O Zot sa e dhim.bshme/ Makina ra në lumë, shoferi ndodhet brenda akoma. Përpjekje për ta nxjerrë

Nje mjet ra ne lumin Shkumbin pasditen e sotme.

Rrjedha e lumit ka vështirësuar ndërhyrjen e forcave policore për të ndihmuar shoferin e furgonit për të dalë nga mjeti.

Shoferi i furgonit ndodhet ende brenda mjetit dhe ka nisur një aksion nga banorët për nxjerrjen e tij.