O Zot sa e fr.ikshme/ Rritje e tme.rrshme e numrave të ko.ronvi.rusit në vendSapo ka dalë Ministria dhe ka përditësuar situatën e pandemosë.1 vi.ktimë dhe 157 të infektuar janë regjistruar gjatë 24 orë të fundit