O Zot sa e rëndë/ Mësuesja 63-vjeçare bënte se*ks me nxënësin e saj

Një mësuese është akuzuar për për a.buzim  me nxënësin e mitur.  Një mësuese 63-vjeçare nga Karolina e Veriut, në SHBA, është arrestuar pasi ka kryer marrëdhënie se*ksuale me një nxënës 17-vjeçar.

Emma Ogle, mësuese për këshillim karriere dhe edukimi teknik në një gjimnaz në SHBA, u arrestua ditën e Halloween. Sipas mediave vendase, ndaj saj u ngritën akuza për veprime të padenja me nxënës si dhe për kr.im kundër natyrës.