O Zot sa e tme.rrshme/ “U përdh.un.ua para se të v.rit.ej”, dëshmia sho.kuese për kr.im.in ma.ka.bër

Detaje tro.nditëse kanë dalë në dritë nga vr.as.ja makabër në Mallakastër, ku Drita Saliaj, 52-vjeç, u m.by.t në rezervuar nga nipi i burrit të saj, Luis Saliaj dhe dy shokët e tij Ervis Zotaj dhe Sindi Shehaj.

Në dosje e prokurorisë thuhet se 52-vjeçarja është përdh.un.uar para se të hidhej në rezervuar.

Në dëshminë e tij 16-vjeçari Sindi Shehaj ka treguar se kishin shkuar tek shtëpia e vi.ktimës për të marrë ha.sh.ash dhe se ko.nflikti kishte nisur për çmimin e lëndës nar.kot.ike.

Ai thotë se 52-vjeçarja u përdh.unu.a nga 26-vjeçari Ervis Zotaj dhe se më pas e lidhën dhe e hodhën në rezervuar, ku u gjet pas dy ditësh nga policia.