OBSH me dorë të hekurt, ja ç’do të ndodhë me vak.sinën kundër ko.ronaviru.sitOBSH-ja është e vendosur. Autoritetet atje kanë thënë se nuk do të aprovohet kurrë një vaksinë kundër ko.ronaviru.sit që nuk është efektive dhe e sigurtë.Vaksinat mund të përdoren vetëm pas verifikimit që ato janë efektive dhe të sigurta. Kështu ka thënë drejtori i përgjithshëm i OBSH-së Tedros Adhanom Ghebreyesus në konferencën e zakonshme për Covid-19. “Vaksinat kanë ndryshuar botën. Njerëzit mund ta shohin vetë, ftoj të gjithë ta bëjënë sidomos prindëri tanë”- shtoi ai.