Oh e shkreta unë, u martova me burrin që doja, por kur shkojmë tani në krevat, një femër tjetër na…

E dashur DEIDRE,

Unë kam kontrolluar së fundmi telefonin e burrit tim dhe është e qartë se ai ka një marrëdhënie me një femër, për të cilën ai thotë se ishte vetëm një mike e mirë.

Kishte mesazhe të qarta dashurie mes tyre, flasin për këngën “e tyre” dhe ishte e qartë se kishte qenë shumë intensive – fizikisht dhe emocionalisht.

Ndjenjat e tyre për njëri tjetrin kalojnë më shumë se një dekadë. Unë kurrë nuk dyshoja. Ai është 35 vjeç dhe unë jam 33 vjeç. U martuam 9 vjet më parë dhe disa muaj më vonë jeta jonë seksuale u përball me vështirësi.

Kur donim fëmijë, kuptuam se ai ishte steril. Që atëherë, jeta jonë e vështirë seksuale u bë e pakuptimtë për mua. Ne provuam edhe metodat IVF disa herë, por çdo përpjekje dështoi.

Burri dilte me këtë mike të mirë për drekë derisa burri i saj e ndaloi atë. Ai dyshoi se diçka po ndodhte.

Burri im më siguroi se kjo nuk ishte e vërtetë. Unë nuk jam femër xheloze dhe pranova shpjegimin e tij.

Një herë pash një mesazh që shkruante “Miss you”, por ai përsëri mohoi se diçka po ndodhte dhe unë e besova. Më vonë ai e pranoi se ishte i dashuruar me të, por tha se asgjë fizike nuk kishte ndodhur mes tyre dhe ata nuk takoheshin më.

Një javë më parë mësova se ata ishin sërish bashkë. Nuk di ç’të bëj, mendoj se e duam njëri-tjetrin dhe ai dëshiron që ne t’i japim një tjetër shtysë martesës. Unë nuk besoj se kjo grua do të largohet plotësisht, edhe pse unë besoj se ata kanë pushuar së seksi tani.

Tani po pyes nëse duhet ta quajmë një ditë për të dyja ajetet tona./Përshtati: ShkodraNews