Oh joo, pamje dramatike nga klubi i natës, striptistes i ndodh e papritura

Kanë qenë kritike momentet kur një striptiste nga Dallas ka rënë nga tubi.

Kjo i ka shkaktuar thyerjen e nofullës dhe disa dhëmbëve.

Por pavarësisht kësaj që i ngjau, ajo vijonte të bënte twerk në skenë.

Ajo ra nga një lartësi prej gati 6 metrash me fytyrë në dysheme dhe videoja e rrëzimit të saj u bë virale në internet.