Oh Zot, çfarë historie! Plaku u fsheh për 20 vite, mendonte se kishte kryer …rastësisht zbulon të vërtetën sh.okuese

Nje histori e dhimbshme, qe te perlot…Ky burrë jetoi për 24 vjet në pyll, pasi besonte se kishte qene autori i v.r.asjes së gruas dhe vajzën e tij. Më shumë se 2 dekada më parë, kur ishte nen efektin e alkoolit, Nikolai Gromov u zu me gruan e tij Lyubov Petrovna dhe e rr.ahu ate dhe vajzën e tyre 6-vjeçare Elena.

Kur i doli pija dhe u rikthye në shtëpi, ai nuk gjeti asnjeri. Mendoi se kishte kryer një k.r.im dhe nuk e perballonte dot kete gje.

Në fakt, nënë e bijë kishin shkuar në spital për ndihmë mjekësore e më pas ishin zhvendosur në një adresë të re. Por Nikolai besoi se i kishte v.r.arë, ndaj dhe u zhduk në rajonin rus të Taiga, ku policia nuk do të mund ta gjente kurrë.

Në Qershor të këtij viti, tashmë 72-vjeç, një plagë në këmbën e Nikolait u infektua. Mjekët u detyruan t’ia prisnin dhe kur kuptuan se ai ishte endacak, ata alarmuan autoritetet që ta ndihmonin dhe t’i jepnin një pension.

Por kur u kuptua se kush ishte, ai u a.rrestua në bazë të një urdhër a.rresti të lëshuar në atë kohë për dh.unën ndaj bashkëshortes dhe fëmijës.