Oh Zot, familjen e zë furtuna në det, t.merr në Himarë, nuk gjendet gruaja. Djali e babai…Panik e lot ne nje familje himarjote. Tre pjesëtarë të saj i ka zënë furtuna në det paraditen e sotme në Himarë.Babai dhe djali kanë arritur të dalin nga deti, ndërsa po kërkohet gruaja e shtëpisë.Mësohet se tre familjarët kishin dalë për të mbledhur rrjetat në det.

Djali dhe babai i tij është transportuar në spitalin e Vlorës, ndërsa trupi i gruas nuk gjendet akoma.