Oh Zot, t.merr me sy nga s.tuhia e fortë sot. Përmb.ytet Pazari i Ri, një person humb jetën

Rreshje të dendura shiu ranë sot në Stamboll, qe kane shkaktuar përmb.ytje në disa zona si dhe Pazarin e Madh, ndërsa zyrtarët thanë se një burrë u gjet i v.d.ekur në qytet.

9fcb842c-06f3-4162-9c6e-4cdc10ecf347

Shiu filloi në disa pjesë të Stambollit në mëngjes herët dhe u be me intensiv gjate mesditës.

Një burrë i pastrehë u gjet i v dekur në rrethin Unkapani në anën evropiane të qytetit për shkak të përmbytjeve, ka shkruar në Twitter një zëdhënës i komunës së Stambollit.

Shumë rrugë në Stamboll, përfshirë seksione të plazheve të Bakirkiyoi dhe një pjesë të autostradave kryesore të qytetit janë përmb.ytur gjithashtu, tha Qendra Koordinuese e Menaxhimit të Fatkeqësive Komunale të Stambollit (AKOM).

Uji përmbyti gjithashtu një rrugëkalim nëntokësor, ku shumë dyqane janë në rrethin Eminonos, tha ai.