Ohh kjo është e rëndë/ Edhe një i mitur pranë at.entat ma.fioz në Tiranë, ai…Të tjera detaje sho.kuese na vijnë nga Tirana. Një tjetër kalimtar është pl.agosur nga shp.ërthimi si pasojë e një at.entati ma.fioz.Një i mitur ka mbërritur në spitalin e Traumës, kurse më parë ishte një italian që pësoi dëme nga shpërthimi.Po ashtu dhe shënjestra e atentatit, Prend Gjini është i pl.agosur rëndë dhe po operohet.

Lexo edhe: