Opozita e re merr vendimin drastik, ndryshon përbërjen e komisioneve

Opozita e re ndryshon përbërjen e Komisioneve. Deputetët e rinj emërohen anëtarë në disa Komisione.

Myslim Murrizi është zgjedhur nënkryetar Kuvendi me 92 vota pro dhe 6 abstenim.

Rudina Hajdari caktohet kryetare e Komisionit për Integrimin. Enver Roxhi kryetar i Çështjeve Komisionit të Çështjeve Sociale.