P.asion…epsh…/ 6 shqetësimet madhore të femrave në shtrat me një mashkullNdodh shpeshherë që femrat nuk arrijnë ta shijojnë s*ksin dhe të përjetojnë org.azmën pasi kanë disa komplekse që nuk i lejon ato të ndihen të lira. Disa nga komplekset dhe shqetësimet kryesore të tyre janë: Unë nuk kam trup të bukur: F.rika se partneri nuk të pëlqen ty fizikisht dhe se trupi yt është larg ideales….Por kush ka trup ideal dhe mos harro se partneri yt është me ty sepse të pëlqen me të mirat dhe të metat e tua dhe se askush nuk është perfekt.Unë nuk di fare nga s*ksi: Fr.ika se nuk do të arrish të kënaqësh partnerin tënd pasi nuk ke përvojë të mjaftueshme. Ndihu e lirshme dhe shijoje s*ksin pasi për të arritur orgázmën nuk kërkohet shumë përvojë, por shumë p.asion.Ai nuk më do: Sigurisht që për meshkujt është më e zakonshme të kryejnë marrëdhënie s*ksuale edhe pa pasur ndjenjë dashurie. Por sigurisht që ai të pëlqen deri sa jeni bashkë, prandaj shijo momentin dhe mos u thello tek gjërat të cilat do ti zgjidhë vet koha.

Po sikur ta mërzis? Nëse gjatë seksit nuk ndihesh komode me diçka është mirë tia thuash partnerit tënd pasi ju duhet të merrni kënaqësi të dy bashkë nga s*ksi, e jo vetëm partneri. Mos mendo se nëse do ti thuash se diçka nuk shkon mirë ai do të mërzitet.

Po sikur? Nëse para se të fillosh s*ksin të kap p.aniku i incidenteve të mundshme, të tipit: Po sikur të çahet prezervativi? Po sikur të mbetem shtatzënë? Po sikur atij mos ti pëlqejë s*ksi me mua? Leri pyetjet mbrapa, merr masat e nevojshme dhe shijoje…Pyetjet e tepërta nuk kanë kuptim.