P.las l.ufta? V.rasje, s.ulme, t.errorizëm. Mediat e huaja japin lajmin e t.merrshëm: Kërkohet që Donald Trump t’i …

Irani ndez gj.akrat duke lëshuar një urdhër arresti per presidentin e SHBA, Donald Trump.

Mediat e huaja shkruajne se Irani i ka kërkuar Interpolit ndihmë në arrestimin e tij, se bashku me dhjetëra persona te tjere qe i akuzon si pjesemarresit ne s.ulmin që i mori jeten gjeneralit te larte iranian ne Bagdad, Qassem Soleimani.

Prokurori i Teheranit Ali Alqasimehr tha të hënën se Trump, së bashku me më shumë se 30 të tjerë akuzohen nga Irani për përfshirje në s.ulmin e 3 janari.

Mbi ta rendojne akuza per v.rasje dhe t.error.izem, raporojne mediat e huaja.