P.las sh.erri keq në një lokal në qytet, gruaja i turret burrit dhe e bën për 1 lek, reagimi i tij është epik

P las sherri keq ne një lokal ne Tirane qe ne pike te mengjesit.

Nje grua e cila mesa duket ishte zgjuar keq, i eshte turrur ne mes te lokalit burrit me sh arje e fyerje, teksa ai pinte kafen e ores 8.

Sipas deshmitareve qe kane shkruar per Shkodranews, burri ka qene i ulur ne lokal kur gruaja u fut me shpejtesi dhe iu drejtua mes te tjerash me fjalet:

Akoma ne telefon duke folur ti? Nuk u ngope? Evgjit i m.utit.

Burri pa bere ze u ngrit dhe doli nga lokali kurse gruaja e ndiqte pas.