P.lasin llokumet në mes të emisionit live, gazetarja jep lajmin e mirë, por ja çfarë i bën stafi

Ndryshime dhe risi ne emisionin “ABC-ja e mëngjesit”. Së bashku me gazetarin Enkel Demi në prezantim do të jenë edhe kolegë të tjerë.

Ndërkohë që sot, ne studion emisionit janë ndarë edhe llokume.

Kjo, me rastin e fejesës së gazetares Glidona Daci, e cila u përshëndet nga gazetari Enkel Demi, me këngën e zonës së Shqipërisë së mesme “Osmon Aga” të kënduar nga një grup aziatik.