Pa.nik në Vlorë, bre.shëri të sht.ënash më ar.mëBre,shëri të sht.ënash me ar.më janë regjistruar në Vlorë. Sipas raportimeve të para të shtë.nat janë dëgjuar pranë Urës së Mifolit.Ende nuk ka detaje, ndërsa policia është nisur drejt vendngjarjes dhe po punon per zbardhjen e plote te ngjarjes.Sipas “Syri.net”, bresh.ëria e ar.mëve është dëgjuar edhe në fshatrat e Ferrasit në Fier.

Patrullat e policisë po kontrollojnë zonën në Bishan dhe Poro por deri tani nuk raportohet të ketë gjurmë të ar.mëve.