Pagë 7 mijë euro? Hygerta Sako i habit të gjithë: Nga RTSH largohem nëse…

Në një moment të intervistës ne emisionin “Glamour Zone”, ne rtv ora, moderatorja sportive Hygerta Sako u pyet edhe për pagën që merr dhe a do të lëvizte nga RTSH, dhe ja si ishte reagimi i saj

Ndihem shumë mirë te RTSH, e vetmja arsye llogjikisht do ishte një pagë më e mirë apo kushte më të mira por që unë asnjëherë nuk kam qenë e dhënë pas parave, e gjithmonë kam pasur pjesën profesionale. Plus që nuk paguhem keq në RTSH“.

Po të të marrë një tv tjetër për 7 mijë euro?

Jo

Mos paguhet më shumë se kaq?

Jo mos na co deri këtu, plus që është edhe mënyra si e bën ditën dhe për momentin nuk kam asnjë arsye për tu larguar nga RTSH, por kurrë mos thuaj kurrë.