Pamje të fr.ikshme/ Zjarret mb.ërthejnë Gjirokastrën, dra.matike situata…makiana që ecin mes fla.këveNë VIDEON  e mëposhtme shikoni se si një zjarr i përmasave të fr.ikshme ka rënë në Gjirokastrë.Zja.rri ka përfshirë zonën pranë rrugës nacionale Gjirokastër-Tepelenë. Fl.akët po përparojnë të favorizuara edhe nga era, ndërkohë që shërbimet zjarrfikëse kanë mbërritur në vendin e ngjarjes dhe po punojnë për shuarjen e zjarrit.Pamja duket dramatike pasi zjarri vazhdon të djegë zonën dhe tymi ka pushtuar rrugën ndërsa makinat kalojnë përmes.