Pamje tr.onditëse, prifti ngacmon se.ksualisht në rrugë djalin e riMedia greke ka publikuar një video tr.onditëse në të cilën shfaqet një prift i cili ngacmon se.ksualisht një djalë të ri.Pamjet janë regjistruar në një nga rrugicat e zones së njohur si Plaka në Athinë, në mes të ditës.Media greke shprehet se djali i ri me shumë mundësi mund të jetë me origjinë arabe.Në video duket edhe një kalimtar i rastit, gjë që ka bërë që prifti të ndalojë së kryeri veprime të t.urpshme. Pas largimit të kalimtarit, prifti largohet dhe i riu e ndjek nga pas.