PAMJET/ Çfarë po ndodh tek Kryeministria, policia ndalon një person. Pak orë para protestës, tentoi të…

Në parrulla shkruhet “Ndal gjenocidin dhe shpërnguljen masive të popullsisë”. “Miq perëndimorë, kontribuoni për kombin shqiptar”. Në shenjë proteste, i ndaluari, emri i të cilit ende nuk dihet mbant veshur një jelek të verdhë, simbol i protestës antiqeveritare edhe në Francë. Patrulla e policisë, është njoftuar nga punonjësit e rendit, që ndodheshin para kryeministrisë, të cilët shoqëruan qytetarin protestues, ndërsa hoqën parullat nga gardhi metali.