Pamjet e pabesueshme nga Mati, “rikthehet” Enver Hoxha dhe… (video)

Në portale po qarkullojnë pamjet e pabesueshme që janë shfaqur në Malin e Gurrës në Mat.

Në majën e tij, mbuluar nga dëbora, është kapur momenti ku qartësisht është krijuar një fytyrë njeriu.

videon e siguruar nga Vizion Plus, shihet qartësisht kjo gjë.

Një rastësi dhe një dukuri  interesante për tu parë. Sipas komentuesve është krijuar përshtypja që është shfaqur fytyra e ish diktatorit Enver Hoxha, pasi pamja e shfaqur ngjan shumë me profilin e tij