Pamjet që e lanë botën pa frymë këtë javë

Një fotografi me përmbajtje shqetësuese e tre motrave siriane dhe xhaxhai i tyre nën rr.ënoja është shpërndarë gjerësisht në mediat sociale këtë javë.

Kjo ndodhi pas një s.u.lmi ajror të qeverisë siriane.

Pesë-vjeçarja Riham dhe motra e saj më vonë v.d.i.qën në spital por foshnja Tuqa mbijetoi.

Imazhi është fiksuar nga gazetari Bashar al-Sheikh. Ai dhe xhaxhai i vajzës rrëfeu atë që ndodhi atë ditë, duke rr.ëq.ethur botën./Përkthyer nga: BBC