Pamjet që po çmendin botën, shikoni ku bën se.ks ky çiftNjë grua e cila ishte duke bere marredhenie in.time me partnerin e saj në një bankë, është filmuar dhe më pas pamjet kane pushtuar rrjetet sociale.Banka ishte e mbyllur, por çifti duket se ka shfrytëzuar pikërisht këtë fakt për ta përdorur si vend për të kryer akte se.ksuale.Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Samara në Rusinë jugperëndimore. Videoja është publikuar në Youtube si dhe në shumë media online.