Pamjet si nëpër filma/ “Pinë edhe cigare, qetësi e fr.i.kshme”,  ho.rror deklarata e gazetaresNë emisionin “Opinion” po diskutohet në këto momente në lidhje me ngjarjen  e rëndë të ndodhur gjatë muajit janar me pe.ngmarrjen dhe vra.sjen e Jan Prenges.Gazetarja Klodiana Lala është shprehur se personat që akuzohen dhe shfaqen në pamjet e publikuara ditën e sotme duke nxjerrë trupin e Prengës nga furgoni i bardhë kanë vepruar me një qetësi të tm.err.shme.Lala tha se autorët kanë pirë edhe cigare. “Është e fr.iks.hme. janë tre ditë regjistrime dhe tre ditë pamje e filmime të sekuestruara ata kanë vepruar me një qetësi të fr.iksh.me, kanë fshirë gjurmët e gja.kut, kanë hequr rrobat dhe kanë pirë edhe cigare. Ata janë filmuar edhe në momentin që po e ruanin vik.timën, para se ta merrnin pe.ng,”- tha Lala.