Panik dhe te.rror në stacionin e trenit, the.ret me thi.kë një njeri

Një ngjarje vërtet horror ka ndodhur ditën e sotme në Athinë.Në një nga stacionet më të ngarkuara të trenit në zemër të kryqytetit grek, një i huaj u gjet i pla.gosur me th.ikë dhe pa vetëdije në stacionin e trenit në Monastiraki..

Në vendin e ngjarrjes ka mbritur policia ku edhe po heton ngjarrjen, ndërsa i pla.gosuri u dërgua në një ambulancë EKAB në një spital.

Dëshmitë e pasagjerëve të cituara nga televizioni publik ERT thonë se altoparlantët këshilluan qytetarët që të largoheshin.

Megjithë përpjekjet e mjekëve për ta mbajtur të gjallë, emigranti ka humbur jetën. Ende nuk është bërë i njohur idenditeti i kombësisë të vdekurit