Panik në lagjen e mbipopulluar në Tiranë, shihen f.l.akë, banorët thonë se ka sh.p.ërthime

Një makinë është përfshirë nga f.lakët në zonën e Ali Demit në kryeqytet.

Banoret e pranishem kane thene se ne ato momenet është dëgjuar edhe një sh.p.ërthim.

Ngjarja ka ndodhur vetëm pak minuta më parë ndërsa ka mbërritur edhe z.ja.rr.fikësja.

Ngjarja ka ndodhur në një zonë të banuar dhe rrethuar nga pallatet ndërsa mbërritja e Policisë pritet të hedh më tepër dritë mbi shkaqet dhe rrethanat e ngjarjes.