Papa Françesku: Pa u kujdesur për gjyshërit, nuk ka të ardhme! Ati i Shenjtë i lë të gjithë pa fjalë

“Le të kujdesemi për të moshuarit, sepse nëse mbështeten nga familjet dhe institucionet, ata mund të bashkëpunojnë me urtësinë dhe përvojën e tyre në edukimin e brezit të ri”.

Këto janë fjalët prekëse të Papa Françeskut. Një mesazh i fortë i dhënë nga Ati Shenjtë, e që po bën xhiron e botës, shkruan ShkodraNews.

Në këtë video është predikimi i Papës:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=BhvsKqq2xNk?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent]

Çfarë mendoni për fjalët e tij? A besoni gjithashtu se të gjithë duhet të bëjmë më shumë për gjyshërit tanë? Lini një koment dhe shpërndani këtë artikull në profilin tuaj në mënyrë që miqtë tuaj të mund të lexojnë dhe dëgjojnë gjithashtu fjalët e bukura të Papa Françeskut. /Përshtati: ShkodraNews