Paralajmërimi bo.mbë, Dimir Bushatit i rrezikohet jeta, të ketë fri.kë sepse…

Një deklaratë shumë e fortë është bërë pasditen e sotme nga deputeti Lefter Maliqi. Në një intervistë të dhënë në Report Tv, Maliqi tha se Ditmir Bushatit i rrezikohet jeta dhe ai duhet të bëjë kujdes me qëndrimet e tij kundër kryeministrit.

“Ditmir Bushati duhet të ruhet nga ky kryeministër, Rama është i lidhur me kr.im.in, hedh gurin dhe fsheh dorën. Bushati të ruhet, të ketë fr.i.kë për jetën. Për politikën në PS është i djegur ai sa të jetë Rama, por të ketë fr.i.kë për jetën. Mos u duket ndonjë habi se ma.f.ia kjo është. Drejtoi gishtin ai ndaj prokurorit…” tha ndër të tjera Maliqi.