Paralajmërohet arrestimi i dy prokurorëve të Salianjit, ja deklarata e fortë

Ish deputeti Ervin Salianji ka k.e.rcenuar dy ish prokuroret e ceshtjes Babale te skarcuar nga vetingu.

Ne dalje nga prokuroria pasi degjoi pretencen, ai tha:

“Do i rikthehem per cdo akt qe ka cituar prokuroria politike duke mos marre parasysh asnje prove nga ato qe kemi paraqitur, jo vetem per te cuar para pergjegjesise Agron Xhafajn por per te arrestuar edhe prokuroret e ceshtjes te dy te larguar nga vetingu, Gent Osmani e Perparim Kulluri.

Këta të dy prokurore që janë sot, do e shihni edhe vetingun apo të dhënat që ne do bëjmë publike, duhet thene qe kjo nuk është drejtësia e re, janë prokurore të drejtësisë së vjetër. Në fund të ditës do fitojë e mira dhe e drejta”.