Parashikoi rrëzimin e kullave binjake/ Baba Vanga: Na pret një 2020 e zezë, dy politikanë të njohur do të…

Baba Vanga, bullgarja e njohur për parashikimet e saj të rrëzimit të kullave binjake apo edhe për Brexit. Ajo ka bërë parashikimin për vitin 2020.

E ashtuquajtura “Nostradamusi e Ballkanit”, Baba Vanga nuk jeton me prej vitit 1996 por parashikimet janë bërë deri më vitin 5079 dhe disa prej profecive të saj vazhdojnë edhe rezultojnë të vërteta.

Baba Vanga ka bërë një parashikim për nje 2020 te zeze.

Sipas The Sun, presidenti i SHBA-ve Donald Trump vuan nga një sëmundje misterioze dhe se do të largohet i shurdhër nga Shtëpia e Bardhë. Një nga sëmundjet e Trump sipas saj mund të jetë edhe t.umo.ri në tru. Por nuk mbaron këtu!

Edhe presidenti i Rusisë, Vladimit Putin është në taleshe, pasi për të po planifikohet një atentat në radhët e të besuarve të tij. Nuk dihet ende nëse ai do t’i mbijetojë atentatit.