Pas përgjimeve, Ramës i ndodh e papritura tjetër. Kjo foto e publikuar tregon shumë

Skema e v.jedhjes së votave ishte një operacion i planifikuar dhe i realizuar nën drejtimin e kryeministrit Edi Rama.

Kështu mendon ish deputeti i PD-së Agron Shehaj, pas p.ërgjimeve të publikuara nga gazeta ‘Bild’.

Përmes një postimi në Facebook, ku ka publikuar edhe një foto ku shihet organizimi shtetëror për blerjen e zgjedhjeve, Shehaj shkruan se, çdo gjë ka qenë e mirëorganizuar nga kupola e qeverisë.

“Vjedhje e votave ka qenë një operacion i planifikuar dhe ekzekutuar në mënyrë të koordinuar nën drejtimin e Edi Ramës”, shkruan ish deputeti Agron Shehaj.