Pas videos së kryebashkiakut Lefter Alla paralajmërohen v.r.asje, sh.f.arosje të personave me…Nje paralajmerim te forte dhe nje thirrje per ti bere syte kater policia e shtetit, pas publikimit te videos se kryebashkiakut Lefter Alla.Gazetari qe publikoi videon, Artan Hoxha ka thene:“Unë do ti kërkoj meqë jam në studio policisë së qarkut Dibër dhe Tiranë që të ketë në vigjilencë dhe në në shikim para syve sot se nëse do ketë ngjarje pas publikimit të videos po them edhe njëherë persona që do guxojnë ta bëjnë këtë, mbi ta do ketë pasoja shumë të rënda sepse kanë k.ë.rcënuar me jetë njerëzish dhe kanë k.ër.cënuar me jetë familje për ti zh.dukur dhe sh.fa.rosur vetëm e vetëm që të mos publikohet ky material. Janë njerëz që ata mendojnë se mund të jenë të përfshirë në këtë histori”, tha Hoxha, duke shtuar se edhe vetë personalisht ka marrë k.ë.rcënime të formave të ndryshme.