“Pashë Ramën kur pickoi ministren”, kryeministri padit aktivisten. Ja deklarata e fortë

Aktivistja e shoqërisë civile, Sevim Arbana deklaroi disa kohë më parë në emisionin “A show të gazetarit” Adi Krasta se kryeministri Edi Rama ka p ickuar një ministre në qershor të vitit 2013, e për këtë deklaratë, kryeministri e ka paditur.

Sevim Arbana ka thene ne emison se ka pare se si kryeministri Rama ka ushtruar dh unë ndaj ministres së tij në një aktivitet në një prej hoteleve të Tiranës.

Moderatori Krasta këmbënguli dhe e pyet: Ti e ke parë nga televizori apo e ke parë skenën?

Arbana: Jo, live

Krasta: Dhe je e bindur që është një p ickim dhe nuk është një…kështu gjest

Arbana: Jo ishte pickim dh une, dh une, seç i shpëtoi asaj dhe tëk…tek Sheratoni ka qënë, qershor 2013

Krasta: E mblodhi ajo zonja mendjen?

Arbana: Asaj i dolën dy lot, kështu i ranë dhe e mblodhi veten pastaj se ishin një javë para zgjedhjeve