Pasi e ‘ndriti’ me Shkodrën, Voltana Ademi su.lmon kreun eTiranës, Veliaj i kujton gomarin dhe…

Pasi i rregulloi ne 4 vite punet ne bashkine Shkoder, tashme Voltana Ademit i del pune edhe me Tiranen, duke u kujdesur te thumboje lali imazhin. Posterat e vendosur bulevardin “Deshmoret e Kombit” per 75 vjetorin e çlirimit te Shqiperise u sulmuan nga Ademi. Fatkeqësisht në Tiranë në bulevardin kryesor të qytetit janë të varura shumica e atyre njerëzve që kanë persekutuar  dhe kanë bërë edhe krime ndaj njerëzimit në sistemin komunist. Nuk mund të qëndrojnë në një vend edhe persekutorët dhe të persekutuarit. Kemi nevojë të themi të vërtetën, të vëmë pikat mbi “i”, tha kryetarja e bashkise.

Kaq mjaftoi qe ne sfond te shfaqej nje lufte e re pasi Ademi do te jete gjithmone ne qender te vemendjes. Ashper dhe me ironi reagoi Erjon Veliaj, i cili imazhin e ndertuar me kujdes nga fasadat, nuk do qe t’ia prishe Ademi e Shkodres. “Kane nje shprehje epike tironcit “graj gamorin tat” o goce!”, shkruan Veliaj. E ne fakt ne mes kur punet mbesin tek gomari dhe gomarica, dihet se si shkojne pasi pasojat i vuajne qytetaret, qe ne vend te punes e sherbimeve me te mira publike, ju duhet te durojne debatet shterpe te te zgjedhurve te tyre. Tashme nuk dihet nese mes paleve do te kete perplasje te re ne sfond pas kesaj por nuk eshte hera e pare qe per tu dukur, Ademit i del pune te sulmoje e te merret me cdo gje pervecse me punet e bashkise Shkoder. Tani qe ka mbetur edhe pa mandat por e mban sa per tu dukur, e ka me te lehte te tentoje te marre frenat e protagonistes. ShkodraNews