Pasi ndryshoi flokët, Grida Duma merr vendimin drastik. Shfaqet si kurrë më parë

Pak ditë pasi ndryshoi ngjyrën e flokëve, që i shkonte shumë me thënë të drejtën, ish-deputetja e PD, Grida Duma ka vendosur të br.aktisë takat.

Ajo si kurrë më parë është shfaqur me atlete.

Duma ka preferuar që të ndihet më komode dhe gjatë protestës së dhjetë kombëtare të opozitës ka veshur të sheshta.

Ka qenë vetë ish-deputetja që ka publikuar disa foto në ‘Instagram’, ku shprehet se asgjë nuk do të mund të arrihet veçse me përfshirjen e plotë të të rinjve në çdo nivel të politikës.