Paulin Stërkaj flet për sëmundjen e tij: Kam shumë muaj që…

Vitin e kaluar, Paulin Stërkaj kaloi disa probleme të rënda shëndetësore.

Për të atëherë reagoi edhe kryeministri Edi Rama, i cili i uroi ta kalonte sëmundjen si kampioni që të gjithë janë mësuar ta shohin.

I ftuar në emisionin “Provokacija”, Stërkaj foli rreth këtij momenti të vështirë të jetës së tij.

Ai tha se prej disa muajsh po kujdeset për veten që të arrijë në formën që ka qenë.

“Me thënë të drejtën e kalova një problem shëndetësor vjet nga 22 Qershori, por kam shumë muaj që po merrem me veten dhe mendoj që e kam arritur një masë që të jem në pozitat që kam qenë”, tha Paulin Stërkaj.