PD paralajmëroi lirimin e të rr.e.zikshmit nga b.u.rgu, sot vjen lajmi b.o.mbë: Pritet që të ndodhë…

Pas denoncimit te fundit te bere nga PD-ja, per kryebashkiakun e peste te Rames me te shkuar k.r.i.minale, Sekretari i Përgjithshëm i PD, Gazment Bardhi perserit sot akuzen per kryeministrin e vendit, si pergjegjes kryesor per perfshrijen e k.r.i.mit ne politike.

Ne faqen e tij ne Facebook, Bardhi publikon nje video, me deklaraten e Rames per ligjin e dek.r.i.minalizimit, cfare thoshte i pari i qeverise dhe padurimi i tij per hyrjen ne fuqi te ligjit, per te pare, sikunder theksonte ‘se kush jane keta k.r.iminele qe perfliten’.

Postimi i Bardhit

Edi Rama 👺 është përgjegjës kryesor për përfshirjen e k.rimit në politikë. 🏴‍☠5 kryebashkiakët e rinj ilegjitimë, t.rafikantë d.roge, h.ajdutë, fa.lsifikatorë, dh.unues apo v.r.asës janë vetëm maja e ajsbergut të lidhjeve të Edi Ramës 👺 me botën e errët të k.r.imit, tek e cila bazoi karrierën politike dhe po mban pushtetin. 👎Ndarja e politikës nga k.rimi nis me largimin e Edi Ramës.