PD pla.s bom.bën: Pjerin Ndreu ka organizuar vr.a.sje

Akuza të forta në drejtim të kryetarit të bashkisë Lezhë, Pjerin Ndreu.

Është sërish ish kryeministri Sali Berisha, i cili referuar mesazhit të një qytetarit, e lidh emrin e ish deputetit socialist me botën e kr.imit në veri të vendit.

“Akuzë tjetër e rëndë për Pjerin Ndreun si organizator vr.asje”, shkruan ish kryeministri Sali Berisha, ndërsa publikon edhe mesazhin e qytetarit digjital.

Pershendetje dr pashe lajmin tend per Pirin Ndreun aj qytetari qe kish ber nje denocim per te.Po ta them dhe un nje kujozitet ne Rreshen ka qen nje eksponet i rrezikshem per qytetin Ilir Reci dhe Pirin Ndreu urdheron 3 oficer policie me ne krye Vlash Kacorrin dhe i lujne nje loje me Bardhajt e Nderfushzit ku i ngatrrojn ne nje konflikt me pasoj vd.ekjen e Ilir Recit per saksine i informacionit me paft zoti nga shpia ne qoft se jam tu te rrejt.