Pe.ngmarrja dhe vr.as.ja e Jan Prengës, paralajmërimi i ko.bshëm i Artan Hoxhës

Të tjera detaje nga hetimet për ngjarjen e 17 shkurtit ku u rrëmbye në qendër të Kamzës Jan Prenga janë zbuluar nga gazetari Artan Hoxha.

Hoxha tha se ka pasur tentativa për të bindur autorët e dyshuar për të bashkëpunuar me autoritetet, por kanë rezultuar pa sukses.

Ai u shpreh se autoritetet britanike janë treguar të rezervuar me detajet e dosjes duke mbajtur informacione sekrete ndërsa shtoi se një pjesë e lëndës narkotike që solli përpl.asjet mes grupeve mund të jetë kthyer në para që do të shpenzohen në “l.uf.të” në të ardhmen.