Pe.nisi është i infektuar kur ka këto shenja. Duhet të shkoni u.rgjent tek mjeku. Rre.zikoni shumëEdhe meshkujt vuajnë nga infeksionet se.ksualisht të transmetueshme. E këto sëmundje shpesh shkaktojnë simptoma që ndikojnë në pe.nis.Ja disa prej simptomeve që mund të tregojë një infeksion se.ksualisht të transmetueshëm:Pe.nisi ka një shkarkim i trashë i bardhë, ose i verdhë apo i gjelbër nga maja e penisit mund të jetë një shenjë për gonorre. Flluska që shfaqen në pe.nis. Kur ato fillojnë e kruhen para se të shfaqen kemi të bëjmë me herpes ge.nital. Përhapen në kofshë dhe të pasme.

Kur duken si vezë shumë të vogla kafe ose gri në boshtin e qimeve pubike, mund të jetë shenjë e infektimit nga morrat pubike. Plagë të vogla shfaqen në pe.nis, ato zakonisht janë pa dhimbje. Por kur lëndohen tregojnë për sifiliz.

Dhimbje e vazhdueshme gjatë urinimit mund të jenë shenja të një infeksioni të transmetueshëm. Gungat e kuqe në pe.nis mund të jenë shenja infektimi nga zgjebia. Këto përhapen dhe në trup.

Ju lutem! Nëse shihni ndonjë nga këto shenja ur.gjentisht duhet të shkoni te mjeku. /Përshtati: ShkodraNews