Për 45 ditë shkojmë në z.gjedhje? Ngjela me deklaratë b.ombë: Socialistëve iu intereson që Ramën ta…(video)

Cilët mund të jenë skenarët e zgjidhjes se situatës politike? Ish deputeti Spartak Ngjela mendon se duhen zhvilluar zgjedhje të pjesshme në ato zona ku deputetet e opozitës mund të tërhiqen përfundimisht.

Ngjela megjithatë nuk i përjashton as marrëveshjet politike mes palëve, megjithëse thotë se k.ostot do të jenë të r.ënda për të dy palët.

Ja cfarë thotë Ngjela:

“Zgjedhjet e parakohëshme i ka në dorë kryeministri do njeri tjetër. Kërkon besim në poarlament nuk e merr dhe për 40-45 ditë ka zgjedhje,. Rama e ka humbur besueshmërinë në parti se bëri një marrëveshje të fshehtë. Socialistëve iu intereson ta eleminojnë Ramën”.