Për pak ditë do fejohej, postoi videon e parë në Instagram, vëllai i merr jetën motrës. Sa e tr.ishtëAjo nuk do te jete me ne kete bote, por me e trishta ne gjithe kete histori eshte se asaj ia mori jeten i vëllai, për të ruajtur nderin e familjes.Një 21-vjeçare nga Bethlehemi humbi jeten. Ate e rr a hu dhe t o r turoi vëllai pasi mori vesh e e reja kishte nxjerre në rrjetet sociale një video të te fejuarit te saj të ardhshëm.Vëllai i saj me banim në Kanada u i natos nga videoja pasi p retendonte se ajo t urpëroi familjen dhe fenë I slame duke nxjerrë videon me të fejuarin para ceremonisë. Ishte babai qe e kerkoi kete gje te ndodhte.

E reja, duke tentuar të shpëtonte nga duart e te afermve, ra nga kati dytë i baneses dhe mori d ë mtime në shtyllën kuriozore.

Familja e saj thotë se e reja v d iq nga i n farkti në zemër pasi ishte p u shtuar nga xh i ndët.