Për pak i ndodhi tragj.edia/ Këngëtarja shqiptare i shpëton për mrekulli vd.ekjes

‘Nuk është e lehtë të vdesësh a’, me këtë mbishkrim ka zgjedhur të postojë një foton këngëtarja shqiptare Fjolla Morina, për të treguar së është në spital dhe për pak i ka shpëtuar vdekjes.

Ajo ka treguar se nuk duhet shumë për të humbur jetën. Ajo nuk ka treguar saktësisht se çfarë ka pësuar por në foto duket se po i injektojnë serum.