Për të kuptuar sa i njeh Basha shqiptarët, shihni sa i njeh kandidatët e tij në Shkodër, si i ka renditur dhe sa vota kanë marrëKa nisur numërimi i votave për kandidatët në Qarkun e Shkodrës, ndërsa sipas informacioneve të fundit deri më tani janë numëruar 140 kuti nga 411 në total.Ajo që bie në sy është se kandidatët që Lulzim Basha i ka renditur në zonën e pasigurtë të listës së PD, kanë marrë më shumë vota se kandidatët e renditur prej kreut të PD në zonën e sigurt.Ndër ta, bie në sy se kandidatja e renditur e dyta në listë, Emilja Koliqi, ka marrë deri më tani 428 vota, ndërsa kandidatja e renditur e 9 në listë, Izmira Ulqinaku, ka siguruar deri më tani plot 1203 vota.

Për më tepër, më poshtë keni listën e plotë të kandidaturave.