Për vajzat e urta! Fiks këto janë gjërat që “çmendin” një mashkull

Ka gjëra vërtet të papritura që i duken se.ksi të dashurit tuaj dhe ju kurrë nuk e imagjinoni se cilat janë ato. Dëshironi të dini më shumë?

Uria

Hmmm! Të shohësh një grua që ha është diçka që ata duan dhe mund ta aplikoni për çdo ushqim. Ndonjëherë është e këshillueshme që të mos kujdeseni për linjën tuaj.

Zemërimi

Nuk ka asnjë shpjegim shkencor që tregon pse meshkujt e shohin si shumë se.ksi një femër të zemëruar, të çmendur dhe gati për t’i goditur në kokë me shapka, shkruan ShkodraNews. Por ky fakt nuk duhet t’ju shërbejë si një justifikim i ri për t’i bërtitur atyre kur jeni të zemëruara!

Vishni rrobat e tij

Harrojeni minifundin! Për meshkujt nuk ka asgjë më të nxehtë dhe më emocionuese se sa t’ju shohin veshur me këmishën e tyre.

Flokë të lëshuar dhe të ngatërruar

Nëse keni kaluar orë dhe orë para pasqyrës para se të shkoni në takim me të, keni gabuar. Meshkujt i pëlqejnë flokët tuaj të çrregullt, të lëshuar…

Djersa

Ne e shmangim atë, sepse është e papërgjegjshme, e neveritshme dhe shumë e pakëndshme. Por duhet ta dini që djersa e femres i çmend meshkujt. Por mos harro: Në lëkurë të pastër! Përshtati: ShkodraNews