Përdh.unoi vajzën e m itur bashkë me tre të tjerë, roja i shkollës pëson sot …Denohet nga gjykata Abaz Dogu, roja i shkollës që përdh.unoi një vajzë të mitur, nxenese e shkolles ku ai punonte.Ai është dënuar me 18 vite b.urg, ku në bazë të gjykimit të shkurtuar i ulet masa e dënimit me 1/3 duke bërë që të kalojë në qeli 12 vite gjithsej.Ngjarja e rëndë ndodhi në Babrru dhe kujtojmë se hètimi i pròkurorisë theksoi se ish-roja Abaz Doga dhe tre të dyshùarit e tjerë kryen marrëdhënie me të miturën duke e kèrcënuar vazhdimisht  dhe duke e dhùnuar psikologjikisht. Nxënësja e mbajti të fshehtë ábuzimin nga këta persona dhe të tjerë të paidentifikuar, nga fríka se mos i ndodhte gjë familjarëve të saj, theksoi prokuroria.